Programleírás

A mikro-, kis-és középvállalkozások üzletviteli folyamatainak megújítása és versenyképességének javítása a vállalkozói ismeretek bővítése révéna Közép-magyarországi régióban című, VEKOP-1.1.1-19-2021-00001 kódszámú kiemelt projektet az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság valósítja meg.

A projekt célja a magyarországi központi régióban működő mikro-, kis- és középvállalkozások szervezeti megújulásának és technológiaváltásának elősegítése és támogatása, ezen keresztül a versenyképesség javítása, a vállalkozói környezet és kultúra fejlesztése olyan összehangolt beavatkozásokkal, amelyekkel elérhető a piachoz való magas fokú alkalmazkodás. 

A projekt tervezett időtartama: 2021. szetember 15. – 2023. március 31. 

A Projekt számos tudásalapú, fejlesztő szolgáltatással segíti a kkv-kat, így a következőkkel:

  • Szervezeti diagnosztikával és az arra épülő fejlesztési tervek kialakításával 
  • Egyedi konzultációval és tanácsadással
  • Mintagyárak, mintaüzemek és mintaműhelyek látogatásának lehetőségével, és az azokhoz kapcsolódó műhelymunkák lebonyolításával
  • A Modern Gyárak Éjszakája rendezvény megszervezésével
  • Tematikus rendezvényekkel, szakmai konferenciák szervezésével, az ezeken történő megjelenés, részvétel lehetőségével
  • Szakmai képzésekkel, tréningekkel tudásátadás céljából
  • Kkv-kat támogató online tartalmak kialakításával, terjesztésével
Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.